End user Terms & Conditions

Tilausehdot


Myyjä

Tässä verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja palvelujen tarjoaja on Motel Käpylä, (2833951-6) ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sovelletaan näitä sopimusehtoja.

Palveluehdot

Motel Käpylän huoneisiin saa majoittua vain se määrä ihmisiä, minkä kokoiseksi huone on ilmoitettu. Talosta löytyy yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita. Motel Käpylän huoneet on tarkoitettu vain majoituskäyttöä varten. Huonemaksut suoritetaan joko verkkokaupassa tai sovitusti paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Laskutuksesta tulee aina sopiva Motel Käpylän henkilökunnan kanssa hyvissä ajoin ennen majoittumisen alkamista. Motel Käpylän majoitusvuorokausi alkaa klo 15 ja päättyy klo 12, ellei toisin sovita.

Asiakkaan vastuu

Motel Käpylässä yöpyessä jokaisen majoittujan tulee ottaa huomioon kanssamajoittujat niin, että motellikäytävät rauhoitetaan klo 22 mennessä. Yhteistiloja saa käyttää ympäri kellon, kunhan puheäänet eivät haittaa muita majoittujia. Tupakointi on kielletty kaikissa Motel Käpylän sisätiloissa. Huoneessa tupakoinnista aiheutuu asiakkaalle 275€:n lisämaksu. Hotellissa saa yöpyä vain ne ihmiset, joiden koko nimi, henkilötunnus ja kotiosoite on ilmoitettu Motel Käpylälle sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ulkomaisten majoittujien tulee todistaa henkilöllisyys passin avulla.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän aiheuttaa myyjälle tai kolmansille osapuolille.

Peruuttaminen ja muuttaminen

Ylivoimainen este

Motel Käpylä ei ole vastuussa tilauksen tai varauksen peruuntumisesta tai muusta sellaisesta vahingosta, joka on aiheutunut Motel Käpylä:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota myyjä ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia Motel Käpylä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

Huomautukset ja valitukset

Jos koet, ettei tuotteemme ja palvelumme ollut sinulle sopivaa, toivomme mahdollisimman pikaista ja suoraa yhteydenottoa henkilökuntaan puhelimitse tai sähköpostilla. Meille on erityisen tärkeää päästä kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet erimielisyydet ensisijassa keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämä verkkokauppa on toteutettu Joiku Booking -verkkokauppa-alustalla. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) ei tarjoa, omista, tai kontrolloi mitään palveluita tai tuotteita kuten yöpymispaikkoja, aktiviteetteja tai kuljetuspalveluita, joihin sinulla on pääsy tämän sivuston kautta.

Tämän verkkokaupan omistaja Motel Käpylä omistaa, kontrolloi tai tarjoaa palveluita tai tuotteita joko suoraan tai toimien agenttina. Myyjä on vastuussa myymästään palvelusta tai tuotteesta. Myyjän ehdot ovat voimassa varauksesi osalta, joten sinun täytyy hyväksyä ja ymmärtää kyseiset ehdot. Joiku Booking ei ole vastuussa jos palvelun tai tuotteen varaamisessa, käytössä, toteutuksessa tai toimituksessa syntyy ongelmia.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupasta ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin myyjän toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn